Smaken

Soorten bonbons

Hieronder de verschillende categorieën bonbons!

Smaken bonbons

Hieronder de smaken van de bonbons! Heb je vragen? Laat het ons gerust weten!

Noten

~ Amandelpraliné (melk)
~ Hazelnootpraliné (melk)
~ Hazelnootpraliné met krokantje (melk)
~ Gezouten pinda (melk)
~ Bitterkoekjes (melk)
~ Pistache (wit)

Drank

~ Ammaretto (wit)
~ Advocaat (puur)
~ Whisky (puur)
~ Licor 43 (wit)
~ Baileys (wit)
~ Cointreau (wit)

Zoet

~ Gold ganache (gold)
~ Karamel (wit)
~ Dubbel karamel (melk)
~ Stracciatella (wit)
~ Karamel-zeezout (melk)
~ Yoghurt-aarbei (wit)

Fruit

~ Crème brûlée met Framboos (melk)
~ Kers (melk)
~ Bramen (puur)
~ Framboos (puur)
~ Sinaasappel (puur)
~ Mango-abrikoos (gold)

Productaanbod

Voor grotere opdrachten, waarbij het aantal doosjes dermate hoog is, maak ik wat op maat voor de klant.

Losse bonbons
Doosje bonbons

9 stuks

Doosje bonbons

15 stuks

Doosje bonbons

20 stuks

Paaseitjes

~ Gevulde paaseitjes: Eitjes gevuld met een speciale vulling, te vergelijken met een bonbon, maar dan in de vorm van een paaseitje.

~ Massieve paaseitjes: Massieve paaseitjes, zonder vulling, alleen pure chocolade.

Chocoladeletters

~ Ambachtelijk met de hand gespoten.
~ Gegoten letters: verschillende smaken hierbij de krijgen. Hierbij moet je denken aan melk, wit en puur, maar daarnaast ook gekarameliseerde witte chocolade.

Massieve werkzaamheden

~ Notenschotsen: Notenschotsen zijn grote stukken chocolade met noten erin. Deze zijn te breken in de grootte wat de klant wil.

~ Chocoladerepen: chocoladerepen heb ik mijn standaard smaken van. Hiernaast zijn er als de grootte van de order het toelaat op maat gemaakte mogelijkheden.